De Autostomerij
Schoon van bumper tot bumper
Service op locatie
Grondige schoonmaak
Achteraf betalen
Sinds 2009
Uw interieur in topconditie.

Uw interieur compleet gereinigd met stoom

Is er geknoeid op uw bekleding of is deze door de jaren heen vervuild geraakt? Door middel van stoomreiniging maken wij het interieur van uw auto vrij van vlekken en bacteriën, met andere woorden: “Uw auto is weer hygiënisch schoon”.

We starten de reiniging van het interieur met het goed uitzuigen van de automatten, waarbij ook onder de stoelen en de stoel railsen gezogen wordt. Vervolgens worden de automatten door middel van stoom gereinigd. Ook de opbergvakken worden uitgezogen en gereinigd (mits deze leeg zijn) en het dashboard wordt afgenomen met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel. De ramen worden afgenomen. De bekleding van het interieur wordt middels stoomreiniging gereinigd, maar ook de deurstijlen, sponningen, sluitkant van de portieren en de achterklep worden gestoomd. Indien u leren bekleding heeft kunt u tegen een meerprijs kiezen voor de leerbehandeling. Wij reinigen en voeden uw lederen interieur met een speciale voedende crème. Deze zorgt voor soepel leer en verminderd slijtage.

De Autostomerij is een mobiele service, welke bij u op locatie kan worden uitgevoerd. Wij zorgen voor een complete reiniging van uw auto, caravan of camper voor een voordelige prijs. Zowel exterieur als interieur worden door ons compleet gereinigd. Wilt u een afspraak maken? Klik dan hieronder op één van de mogelijkheden.

Bij de diverse basispakketten kunt u nog kiezen uit extra, aanvullende diensten. Zoals het verwijderen van hondenhaar.

interieur

64
50
VANAF
  • Gratis op locatie
  • Stofzuigen interieur
  • stoomreinigen interieur
  • matten stoomreinigen
  • ramen reinigen
  • kunstofdelen reinigen en beschermen
  • ventilatie reinigen / doorblazen met stoom
  • Gordels reinigen

Kies hier uw type voertuig

Compact

Bijv. Opel Corsa of Kia Picanto

Midsize

Bijv. VW Golf of Audi A4

Large

Bijv. Audi A6 of VW Passat

SUV/MPV

Bijv. Range Rover of BMW X5

Bestelbus

Bijv. VW transporter of Mercedes Sprinter

Bestelauto

Bijv. Peugeot Partner of VW Caddy