De Autostomerij
Schoon van bumper tot bumper
Service op locatie
Grondige schoonmaak
Achteraf betalen
Sinds 2009
Uw auto op z'n mooist.

Een glimmende auto met de kracht van stoom

Sahara zand op uw auto? Onder de verkeerde boom geparkeerd? Bij de Autostomerij maken wij korte metten met allerlei vervuiling aan de buitenkant van uw auto. Vlekvrij en vrij van strepen met behulp van stoom.

Wij reinigen het hele exterieur van uw auto met stoom, waarbij wij ook de velgen goed mee reinigen. Vervolgens reinigen wij de kunststoffen onderdelen van uw auto en brengen hier bescherming op aan. De auto wordt hierna voorzien van een wax/sealant om extra lang te genieten van uw schone auto en om de lak te beschermen. Als laatste voeden wij uw banden met een speciaal shine-middel; zo zijn ze weer mooi zwart en hebben ze die geweldige nieuw-uitstraling.

De Autostomerij is een mobiele service, welke bij u op locatie kan worden uitgevoerd. Wij zorgen voor een complete reiniging van uw auto, caravan of camper voor een voordelige prijs. Zowel exterieur als interieur worden door ons compleet gereinigd. Wilt u een afspraak maken? Klik dan hieronder op één van de mogelijkheden.

Bij de diverse basispakketten kunt u nog kiezen uit extra, aanvullende diensten. Zoals het aanbrengen van extra lakbescherming.

exterieur

89
50
vanaf
  • gratis op locatie
  • stoomreinigen exterieur
  • velgen reinigen
  • kunstof delen reinigen en bescherming aanbrengen.
  • wax / sealant aanbrengen
  • voeden banden (shine)

Kies hier uw type voertuig

Compact

Bijv. Opel Corsa of Kia Picanto

Midsize

Bijv. VW Golf of Audi A4

Large

Bijv. Audi A6 of VW Passat

SUV/MPV

Bijv. Range Rover of BMW X5

Bestelbus

Bijv. VW transporter of Mercedes Sprinter

Bestelauto

Bijv. Peugeot Partner of VW Caddy