Autostomerij

Uw auto zo schoon als nieuw - voor de deur! Bespaart tijd en is duurzaam.

  • Bij u op locatie door bijna heel Nederland
  • Interieur & Exterieur
  • Auto's, campers en caravans

Interieur

Is er geknoeid op uw bekleding of is deze door de jaren heen vervuild geraakt? Door middel van stoomreiniging maken wij het interieur van uw auto vrij van vlekken en bacteriën, met andere woorden: “Uw auto is weer hygiënisch schoon”.

We starten de reiniging van het interieur met het goed uitzuigen van de automatten, waarbij ook onder de stoelen en de stoel railsen gezogen wordt. Vervolgens worden de automatten door middel van stoom gereinigd. Ook de opbergvakken worden uitgezogen en gereinigd (mits deze leeg zijn) en het dashboard wordt afgenomen met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel. De ramen worden afgenomen. De bekleding van het interieur wordt middels stoomreiniging gereinigd, maar ook de deurstijlen, sponningen, sluitkant van de portieren en de achterklep worden gestoomd. Indien u leren bekleding heeft kunt u tegen een meerprijs kiezen voor de leerbehandeling. Wij reinigen en voeden uw lederen interieur met een speciale voedende crème. Deze zorgt voor soepel leer en verminderd slijtage.

Hangt er een onaangename lucht in uw auto? Met een ozonbehandeling pakt u niet alleen de geur aan in uw auto, maar wordt ook het luchtcirculatiesysteem van uw auto gereinigd en gedesinfecteerd.

De stomers van De Autostomerij werken vanuit een service-bus, zodat alle werkzaamheden op de door u gewenste locatie in Nederland kunnen worden uitgevoerd. Zowel het exterieur als het interieur van uw auto, boot, camper of caravan worden compleet gereinigd door middel van stoomreiniging. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Klik dan op één van de contactmogelijkheden.