Autostomerij

Uw auto zo schoon als nieuw - voor de deur! Bespaart tijd en is duurzaam.

  • Bij u op locatie door bijna heel Nederland
  • Interieur & Exterieur
  • Auto's, campers en caravans

Exterieur en aanbrengen waxlaag

De Autostomerij biedt een compleet pakket als het gaat om het exterieur van uw auto. De auto wordt aan de buitenkant intensief gereinigd door middel van stoom en afgewerkt met een goede waxlaag. De ramen en ruitenwissers worden gereinigd, waarbij u tegen een meerprijs kunt kiezen voor een glascoating op de voorruit. Deze glascoating verbetert het zicht tijdens slecht weer, hierdoor ontstaat een veiligere verkeerssituatie. Door de stoomreiniging kunnen wij op alle moeilijk begaanbare plaatsen komen. Het stoom reinigen van de lak onder hoge druk zorgt voor een extreem schoon resultaat. Door de lak vervolgens te voorzien van een waxlaag ziet uw auto er weer zo schoon als nieuw uit. Voor de finishing touch vetten wij de banden in met een speciaal voedend en vuilafstotend middel, waarbij de banden weer prachtig zwart zijn. Op de eventuele kunststofdelen op het exterieur wordt tevens een beschermende laag aangebracht.

Frequentie

De oorspronkelijke lakkleur en glans blijft behouden wanneer u regelmatig kiest voor onze exterieur reiniging. De waxlaag wordt op de lak van uw auto handmatig aangebracht en uitgewreven en zorgt er daarmee voor dat de waarde van uw auto hoger is wanneer het exterieur er goed verzorgd uitziet.

De stomers van De Autostomerij werken vanuit een service-bus, zodat alle werkzaamheden op de door u gewenste locatie in Nederland kunnen worden uitgevoerd. Zowel het exterieur als het interieur van uw auto, boot, camper of caravan worden compleet gereinigd door middel van stoomreiniging. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Klik dan op één van de contactmogelijkheden.