Autostomerij

Uw auto zo schoon als nieuw - voor de deur! Bespaart tijd en is duurzaam.

  • Bij u op locatie door bijna heel Nederland
  • Interieur & Exterieur
  • Auto's, campers en caravans

Stoom reinigen camper

Camper reinigenDe meeste camperaars zijn het hele jaar door vaak op pad met de camper, regelmatig een goede schoonmaakbeurt is cruciaal voor het behoud van de camper. De Autostomerij zorgt voor een schone, glanzende camper zodat u kunt blijven genieten. Wij maken zowel de binnenkant, als de buitenkant van uw camper weer helemaal schoon door middel van stoom en dit allemaal bij u thuis voor de deur, bij uw camperstalling of op een andere gewenste locatie in Nederland.

Interieur

Het interieur van de bestuurderscabine van uw camper wordt goed uitgezogen, waarbij ook onder de stoelen en de stoel railsen gezogen wordt. Vervolgens worden de matten en de stoelen door middel van stoom gereinigd. Opbergvakken worden uitgezogen en gereinigd (mits deze leeg zijn). Het dashboard wordt afgenomen met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel. De ramen worden aan de binnenkant afgenomen. Tevens worden de deurstijlen aan de binnenkant van de portieren gereinigd.

In de leefruimte van de camper worden de vloerbedekking en de kussens goed uitgezogen en middels stoom gereinigd. Waar nodig worden de huisdierharen verwijderd. Alle kastjes en/of opbergvakken worden uitgezogen en gereinigd (mits deze leeg zijn). De ramen worden aan de binnenkant krasvrij afgenomen. De badkamer en keuken worden gereinigd met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel.

Exterieur

Het exterieur (inclusief dak) wordt intensief gereinigd door middel van stoom en afgewerkt met een goede waxlaag. De ramen worden rondom met een speciale ruitenreiniger krasvrij schoongemaakt en op de voorruit van de camper wordt een glascoating aangebracht. Deze glascoating verbetert het zicht aanzienlijk tijdens slecht weer en is vuil werend. Hierdoor ontstaat een veiligere verkeerssituatie. Op de eventuele kunststofdelen van het exterieur wordt een beschermende laag aangebracht.

Daarnaast kunnen wij naar wens de volgende diensten extra aanbieden:

  • Zwarte rubberstrepen op uw camper verwijderen.
  • Groene- en/of zoute aanslag verwijderen.
  • Verkleurde kitranden weer op kleur brengen.

Hangt er een onaangename lucht in uw camper? Met een ozonbehandeling pakt u niet alleen de geur aan in uw camper, maar wordt ook het luchtcirculatiesysteem van uw camper gereinigd en gedesinfecteerd.

Prijsopgave

Omdat geen camper hetzelfde is, is het voor ons moeilijk hier standaard prijslijsten voor op te stellen. Wanneer u een offerte wilt ontvangen, willen wij u vragen contact met ons op te nemen via info@autostomerij.nl. Wij zijn u graag van dienst.

De stomers van De Autostomerij werken vanuit een service-bus, zodat alle werkzaamheden op de door u gewenste locatie in Nederland kunnen worden uitgevoerd. Zowel het exterieur als het interieur van uw auto, boot, camper of caravan worden compleet gereinigd door middel van stoomreiniging. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Klik dan op één van de contactmogelijkheden.

ContactInformatie