De Autostomerij
Schoon van bumper tot bumper
Service op locatie
Grondige schoonmaak
Achteraf betalen
Sinds 2009

DE AUTOSTOMERIJ

 is erkend applicateur van waxoyl lakverzegeling producten. 

Camper | Combi

Het interieur van de bestuurderscabine van uw camper wordt goed uitgezogen, waarbij ook onder de stoelen en de stoel railsen gezogen wordt. Vervolgens worden de matten en de stoelen door middel van stoom gereinigd. Opbergvakken worden uitgezogen en gereinigd (mits deze leeg zijn). Het dashboard wordt afgenomen met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel. De ramen worden aan de binnenkant afgenomen. Tevens worden de deurstijlen aan de binnenkant van de portieren gereinigd.

In de leefruimte van de camper worden de vloerbedekking en de kussens goed uitgezogen en middels stoom gereinigd. Waar nodig worden de huisdierharen verwijderd. Alle kastjes en/of opbergvakken worden uitgezogen en gereinigd (mits deze leeg zijn). De ramen worden aan de binnenkant afgenomen. De badkamer en keuken worden gereinigd met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel.

Het exterieur (inclusief dak) wordt intensief gereinigd door middel van stoom en afgewerkt met een goede waxlaag of sealant. De ramen worden rondom met een speciale ruitenreiniger schoongemaakt en op de voorruit van de camper wordt een glascoating aangebracht. Deze glascoating verbetert het zicht aanzienlijk tijdens slecht weer en is vuil werend. Hierdoor ontstaat een veiligere verkeerssituatie. Op de eventuele kunststofdelen van het exterieur wordt een beschermende laag aangebracht.

Maar ook kunnen wij de zwarte rubberstrepen op uw camper verwijderen, groene- en zoute aanslag verwijderen, verkleurde kitranden weer op kleur brengen en reinigen wij uw kunststof ramen krasvrij.