De Autostomerij
Schoon van bumper tot bumper
Service op locatie
Grondige schoonmaak
Achteraf betalen
Sinds 2009

DE AUTOSTOMERIJ

 is erkend applicateur van waxoyl lakverzegeling producten. 

Ramen coaten

Het behandelen van de voorruit met glascoating zorgt ervoor dat de ruit hydrofoob wordt, dat wil zeggen water werend. Door het aanbrengen van een ultra dun laagje op de voorruit zal (regen)water niet aan de ruit blijven kleven. Door de rijwind “waait” het water van de voorruit af, waardoor u beter zicht heeft en er een veiligere verkeerssituatie ontstaat.

Frequentie

De glascoating service van De Autostomerij biedt een beschermende laag en houdt uw autoruit maanden in topconditie. Afhankelijk van de omstandigheden waarin de auto gebruikt wordt zal de werking van de glascoating variëren. Zodra u merkt dat de werking afneemt is het raadzaam om een nieuwe coating aan te laten brengen.

De stomers van De Autostomerij werken vanuit een service-bus, zodat alle werkzaamheden op de door u gewenste locatie in Nederland kunnen worden uitgevoerd. Zowel het exterieur als het interieur van uw auto, boot, camper of caravan worden compleet gereinigd door middel van stoomreiniging. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Klik dan op één van de contactmogelijkheden.

Kies hier uw type voertuig

Compact

Bijv. Opel Corsa of Kia Picanto

Midsize

Bijv. VW Golf of Audi A4

Large

Bijv. Audi A6 of VW Passat

SUV/MPV

Bijv. Range Rover of BMW X5

Bestelbus

Bijv. VW transporter of Mercedes Sprinter

Bestelauto

Bijv. Peugeot Partner of VW Caddy