De Autostomerij
Schoon van bumper tot bumper
Service op locatie
Grondige schoonmaak
Achteraf betalen
Sinds 2009

DE AUTOSTOMERIJ

 is erkend applicateur van waxoyl lakverzegeling producten. 

Ozon behandeling

WAT IS OZON?

Ozon is zuurstof (O2) waaraan zich door elektrische hoogspanning een extra zuurstofatoom heeft gekoppeld. Hierdoor ontstaat ozon (O3). In de natuur wordt ozon geproduceerd bij bijvoorbeeld onweersbuien. Hierbij ontstaat ozon door de extreem hoge voltages die gepaard gaan bij een flinke onweersbui. De frisse geur die je ruikt na een onweersbui is ozon. Het woord ozon is afgeleid van het Griekse woord ozein en betekent ruiken.

HOE WERKT OZON?

Ozon werkt volgens het oxidatie principe. Wanneer het statisch geladen ozon molecuul in aanraking komt met iets ‘oxideerbaars’ zal de spanning uit het ozon molecuul hiernaar overvloeien. Het oxideren kan met stoffen plaatsvinden, maar ook met geur en micro-organismen (virussen, schimmels en bacteriën). Ozon heeft een sterk desinfecterend vermogen.

OZONBEHANDELING

Onaangename geuren in uw auto, camper of caraven kunnen vele oorzaken hebben. Er kunnen zich bijvoorbeeld bacteriën in uw luchtcirculatiesysteem hebben genesteld, maar ook sigarettenrook, schimmels en/of gemorste levensmiddelen kunnen onaangename geuren verspreiden.

Met een ozonbehandeling pakt u niet alleen de geur aan in uw auto, camper of caravan, maar wordt ook het luchtcirculatiesysteem van uw auto of camper gereinigd en gedesinfecteerd.

Heeft u last van hooikoorts? Dan is een ozonbehandeling de uitkomst. De pollen die achterblijven in uw luchtcirculatiesysteem worden door deze behandeling vernietigd.

WANNEER KIEST U VOOR EEN OZONBEHANDELING

  • Rook en/of brandlucht
  • Muffe lucht van schimmel veroorzaakt door vocht
  • Bedorven lucht door gemorste levensmiddelen
  • Lucht veroorzaakt door huisdieren
  • Braaklucht
  • Benzine of diesel lucht na lekken of morsen
  • Pollen seizoen

Kies hier uw type voertuig

Compact

Bijv. Opel Corsa of Kia Picanto

Midsize

Bijv. VW Golf of Audi A4

Large

Bijv. Audi A6 of VW Passat

SUV/MPV

Bijv. Range Rover of BMW X5

Bestelbus

Bijv. VW transporter of Mercedes Sprinter

Bestelauto

Bijv. Peugeot Partner of VW Caddy