De Autostomerij
Schoon van bumper tot bumper
Service op locatie
Grondige schoonmaak
Achteraf betalen
Sinds 2009

DE AUTOSTOMERIJ

 is erkend applicateur van waxoyl lakverzegeling producten. 

Ondersteuning Beurs & Presentatie

Wist u dat De Autostomerij ook inzetbaar is voor kleine en grote evenementen?

Afhankelijk van het soort evenement is De Autostomerij aanwezig met meerdere “Autostomerij” servicebussen. Compleet met vlaggen en overige aankleding zijn wij in staat om uw evenement succesvol bij te staan.
Wij zijn onder andere op regelmatige basis te vinden op de Drentsche Golf & Country Club, waar wij tijdens de Businessclub wedstrijden als preffered partner de auto’s van de Businessleden en overige geïnteresseerde aanwezigen stomen, al naar gelang de wensen. Maar ook op personeelsfeesten en klantenbijeenkomsten zijn wij inzetbaar. Terwijl de personeelsleden van een groot staalbedrijf genoten van een dagje uit heeft De Autostomerij ervoor gezorgd dat de in totaal 120 auto’s weer zo schoon als nieuw bij terugkomst van de personeelsleden klaar stonden.

Gaat u binnenkort een bijeenkomst voor uw klanten organiseren?
Laat De Autostomerij dan de auto’s van uw genodigden stomen tijdens deze bijeenkomst. Een zeer gewaardeerde geste die menig evenement net dat bijzondere extraatje geeft. Wij hebben in het kader van dit soort evenementen onder andere samengewerkt met BMW en Porsche.

Maar het is ook mogelijk om ons in te zetten om uw product, merk of bedrijf onder de aandacht te brengen bij uw (nieuwe) doelgroep door middel van een spectaculaire en ludieke stoomactie. Wij hebben onder andere meegewerkt aan een incentive campagne voor Vodafone, maar ook bij een aantal grote auto dealers, zoals Jaguar en Land Rover.

Uiteraard zijn er legio andere mogelijkheden, wij denken graag met u mee om uw evenement tot een succes te maken.

De stomers van De Autostomerij werken vanuit een service-bus, zodat alle werkzaamheden op de door u gewenste locatie in Nederland kunnen worden uitgevoerd. Zowel het exterieur als het interieur van uw auto, boot, camper of caravan worden compleet gereinigd door middel van stoomreiniging.

Kies hier uw type voertuig

Compact

Bijv. Opel Corsa of Kia Picanto

Midsize

Bijv. VW Golf of Audi A4

Large

Bijv. Audi A6 of VW Passat

SUV/MPV

Bijv. Range Rover of BMW X5

Bestelbus

Bijv. VW transporter of Mercedes Sprinter

Bestelauto

Bijv. Peugeot Partner of VW Caddy