De Autostomerij
Schoon van bumper tot bumper
Service op locatie
Grondige schoonmaak
Achteraf betalen
Sinds 2009

DE AUTOSTOMERIJ

 is erkend applicateur van waxoyl lakverzegeling producten. 

Lak bescherming

Werking lakpantser

Het pantser, ook wel sealant genoemd zorgt er voor dat vuil wordt afgestoten en er minder snel vuil kan hechten aan de lak van uw auto. Na het (voorzichtig) wassen van uw auto blijft de beschermende werking in tact. Wij adviseren dan ook om uw auto in het vervolg met de hand te laten reinigen door één van onze stomers, zodat het lakpantser niet beschadigd.

Extreme weersomstandigheden

Dankzij onze lakpantser service is de lak niet alleen méér beschermd tegen vuil, maar ook tegen extreme weersomstandigheden en de invloed van uv-straling. De lakverzegeling zorgt er namelijk voor dat de lak een harde toplaag krijgt en waterafstotend wordt. Vuil hecht zich namelijk niet meer in de groefjes van de lak, maar tegen de beschermende laag waardoor het vuil gemakkelijker te verwijderen is.

De samenstelling van de wax zorg ook voor herstel van de kleur en glans van de lak. Het lakpantser kan enkel aangebracht worden op grondig gereinigde of gestoomde lak.

De autostomerij is een mobiele service, welke bij u op locatie kan worden uitgevoerd. Wij zorgen voor een complete reiniging van uw auto, caravan of camper voor een voordelige prijs. Zowel exterieur als interieur worden door ons compleet gereinigd. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Klik dan hieronder op één van de contactmogelijkheden.

Kies hier uw type voertuig

Compact

Bijv. Opel Corsa of Kia Picanto

Midsize

Bijv. VW Golf of Audi A4

Large

Bijv. Audi A6 of VW Passat

SUV/MPV

Bijv. Range Rover of BMW X5

Bestelbus

Bijv. VW transporter of Mercedes Sprinter

Bestelauto

Bijv. Peugeot Partner of VW Caddy