Autostomerij

Uw auto zo schoon als nieuw - voor de deur! Bespaart tijd en is duurzaam.

  • Bij u op locatie door bijna heel Nederland
  • Interieur & Exterieur
  • Auto's, campers en caravans

Reinigen Boot/Camper/Caravan

Camper reinigenBoot, Camper of Caravan reinigen

Heeft u er weleens aan gedacht om uw boot, camper of caravan door De Autostomerij te laten reinigen?

Voor en/of na de vakantieperiode begint voor veel boot, camper of caravan bezitters de grote schoonmaak. Maak het uzelf gemakkelijk en laat De Autostomerij zowel het exterieur, als het interieur van uw boot, camper of caravan reinigen door middel van stoom.

Alles is bespreekbaar, denk hierbij aan het verwijderen van zwarte rubberstrepen op uw camper of caravan, het verwijderen van groene- en/of zoute aanslag op uw camper of caravan,  verkleurde kitnaden weer op kleur brengen en het reinigen van uw dak.

Uw boot wordt ieder vaarseizoen blootgesteld aan weers- en natuuromstandigheden. Het water en de weersinvloeden zorgen onder andere voor regenstrepen, algen en weervlekken. Ook deze kunnen wij voor u verwijderen.

Hangt er een onaangename lucht in uw boot, camper of caravan? Met een ozonbehandeling pakt u niet alleen de geur aan, maar wordt ook het luchtcirculatiesysteem van uw boot of camper gereinigd en gedesinfecteerd.

De stomers van De Autostomerij werken vanuit een service-bus, zodat alle werkzaamheden op de door u gewenste locatie in Nederland kunnen worden uitgevoerd. Zowel het exterieur als het interieur van uw auto, boot, camper of caravan worden compleet gereinigd door middel van stoomreiniging. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Klik dan op één van de contactmogelijkheden..

Meer informatie boot