Autostomerij

Uw auto zo schoon als nieuw - voor de deur! Bespaart tijd en is duurzaam.

  • Bij u op locatie door bijna heel Nederland
  • Interieur & Exterieur
  • Auto's, campers en caravans

Aanbrengen lakpantser

Wanneer uw auto is gereinigd door een van onze stomers kunt u een harde beschermlaag op de lak aan laten brengen. Deze zogenoemde lakpantser is een speciale wax gebaseerd op nano-technologie, die onzichtbaar in de kleinste delen van de lak wordt aangebracht.

Werking lakpantser

Het pantser, ook wel sealant genoemd zorgt er voor dat vuil wordt afgestoten en er minder snel vuil kan hechten aan de lak van uw auto. Na het (voorzichtig) wassen van uw auto blijft de beschermende werking in tact. Wij adviseren dan ook om uw auto in het vervolg met de hand te laten reinigen door één van onze stomers, zodat het lakpantser niet beschadigd.

Extreme weersomstandigheden

Dankzij onze lakpantser service is de lak niet alleen méér beschermd tegen vuil, maar ook tegen extreme weersomstandigheden en de invloed van uv-straling. De lakverzegeling zorgt er namelijk voor dat de lak een harde toplaag krijgt en waterafstotend wordt. Vuil hecht zich namelijk niet meer in de groefjes van de lak, maar tegen de beschermende laag waardoor het vuil gemakkelijker te verwijderen is.

De samenstelling van de wax zorg ook voor herstel van de kleur en glans van de lak. Het lakpantser kan enkel aangebracht worden op grondig gereinigde of gestoomde lak.

De stomers van De Autostomerij werken vanuit een service-bus, zodat alle werkzaamheden op de door u gewenste locatie in Nederland kunnen worden uitgevoerd. Zowel het exterieur als het interieur van uw auto, boot, camper of caravan worden compleet gereinigd door middel van stoomreiniging. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Klik dan op één van de contactmogelijkheden.

Informatie