Autostomerij

Uw auto zo schoon als nieuw - voor de deur! Bespaart tijd en is duurzaam.

  • Bij u op locatie door bijna heel Nederland
  • Interieur & Exterieur
  • Auto's, campers en caravans

De Autostomerij op uw evenement

EvenementWist u dat De Autostomerij ook inzetbaar is voor kleine en grote evenementen?

Afhankelijk van het soort evenement is De Autostomerij aanwezig met meerdere “Autostomerij” servicebussen. Compleet met vlaggen en overige aankleding zijn wij in staat om uw evenement succesvol bij te staan.
Wij zijn onder andere op regelmatige basis te vinden op de Drentsche Golf & Country Club, waar wij tijdens de Businessclub wedstrijden als preffered partner de auto’s van de Businessleden en overige geïnteresseerde aanwezigen stomen, al naar gelang de wensen. Maar ook op personeelsfeesten en klantenbijeenkomsten zijn wij inzetbaar. Terwijl de personeelsleden van een groot staalbedrijf genoten van een dagje uit heeft De Autostomerij ervoor gezorgd dat de in totaal 120 auto’s weer zo schoon als nieuw bij terugkomst van de personeelsleden klaar stonden.

Gaat u binnenkort een bijeenkomst voor uw klanten organiseren?
Laat De Autostomerij dan de auto’s van uw genodigden stomen tijdens deze bijeenkomst. Een zeer gewaardeerde geste die menig evenement net dat bijzondere extraatje geeft. Wij hebben in het kader van dit soort evenementen onder andere samengewerkt met BMW en Porsche.

Maar het is ook mogelijk om ons in te zetten om uw product, merk of bedrijf onder de aandacht te brengen bij uw (nieuwe) doelgroep door middel van een spectaculaire en ludieke stoomactie. Wij hebben onder andere meegewerkt aan een incentive campagne voor Vodafone, maar ook bij een aantal grote auto dealers, zoals Jaguar en Land Rover.

Uiteraard zijn er legio andere mogelijkheden, wij denken graag met u mee om uw evenement tot een succes te maken.

De stomers van De Autostomerij werken vanuit een service-bus, zodat alle werkzaamheden op de door u gewenste locatie in Nederland kunnen worden uitgevoerd. Zowel het exterieur als het interieur van uw auto, boot, camper of caravan worden compleet gereinigd door middel van stoomreiniging. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Klik dan op één van de contactmogelijkheden.

ContactInformatie