Autostomerij

Uw auto zo schoon als nieuw - voor de deur! Bespaart tijd en is duurzaam.

  • Bij u op locatie door bijna heel Nederland
  • Interieur & Exterieur
  • Auto's, campers en caravans

Leerbehandeling

Leer is een natuurproduct, om die reden kunnen er na verloop van tijd scheurtjes en verkleuringen ontstaan in uw auto bekleding. De reden van deze verkleuringen heeft te maken met invloeden van buitenaf. Met name UV licht speelt hierin een grote rol. De scheurtjes ontstaan door slijtage van het product. Het leer wordt tenslotte dagelijks gebruikt. Maar scheurtjes ontstaan ook door uitdroging als gevolg van de invloed van de omgeving, denk hierbij aan de verwarming en airco. Het leer gaat hierdoor in kwaliteit achteruit en de conditie verslechterd.

Om dit proces tegen te gaan, dan wel te vertragen biedt De Autostomerij een leerbehandeling aan, waarbij het leer gereinigd en gevoed wordt. Hierdoor blijft de conditie van het leer goed. Afhankelijk van het gebruik en de leersoort is het raadzaam om deze behandeling met regelmaat te herhalen. Uw stomer kan u hierover adviseren.

Vlekken bekleding

Het komt voor dat er vlekken gemaakt worden op de lederen bekleding. Zoals bijvoorbeeld een kop koffie die wordt gemorst. Ook deze vlekken kunnen wij verhelpen door uw leer te reinigen en te behandelen.

Frequentie

Uw bekleding wordt voortdurend blootgesteld aan uv-straling, welke kan zorgen voor grove verkleuringen en uitdroging van het leer. Cabrioletten en auto’s met een panorama dak worden in de meeste gevallen vaker bloot gesteld aan uv-straling en daarom adviseren wij voor dergelijke auto’s een halfjaarlijkse leerbehandeling.

Onze onderhoudsproducten zijn uitgebreid getest op kwaliteit, hierdoor kunnen wij producten aanbieden met de kwaliteit die past bij De Autostomerij, voor het behandelen van uw lederen bekleding.

De stomers van De Autostomerij werken vanuit een service-bus, zodat alle werkzaamheden op de door u gewenste locatie in Nederland kunnen worden uitgevoerd. Zowel het exterieur als het interieur van uw auto, boot, camper of caravan worden compleet gereinigd door middel van stoomreiniging. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Klik dan op één van de contactmogelijkheden.