Autostomerij

Uw auto zo schoon als nieuw - voor de deur! Bespaart tijd en is duurzaam.

  • Bij u op locatie door bijna heel Nederland
  • Interieur & Exterieur
  • Auto's, campers en caravans

Wagenpark reinigen

WagenparkKent u dat? U heeft als werkgever een of meerdere bedrijfsauto’s ter beschikking gesteld voor uw werknemers, maar niemand neemt de verantwoordelijkheid voor het reinigen en/of bijhouden ervan.De Autostomerij biedt een passende oplossing. Wij reinigen tegen zeer interessante tarieven periodiek uw wagenpark. Gewoon bij u op locatie. Uw bedrijfsauto’s rijden er dan altijd schoon en hygiënisch bij, het zijn immers de visitekaartjes van uw onderneming. Wij werken onder andere voor meerdere grote zorginstellingen, een grote materieelbeheerder in de chemie, maar ook een aantal grote bouwmarkten en aannemers behoren tot onze klantenkring.

Bespaar tijd en geld en laat De Autostomerij uw bedrijfsauto’s op periodieke basis reinigen met stoom. Brandschoon, efficiënt, milieuvriendelijk, hygiënisch en op de door uw gewenste locatie.

Werkwijze

Wij verzorgen voor u de complete stoomreiniging (exterieur en interieur) van uw bedrijfsauto’s. Daarnaast kunnen wij naar wens uw wagenpark extra behandelen met een waxlaag, kunststof- en rubberdelen verzorgen en/of glascoating aanbrengen voor een beter zicht met meer veiligheid. De mogelijkheden zijn legio.U bepaalt zelf met welke frequentie u uw wagenpark wilt laten reinigen en u ontvangt van ons periodiek een overzichtelijke factuur.

Voordelen voor u en uw werknemers

  • Uw werknemers rijden rond in een frisse, gereinigde bedrijfsauto.
  • Langdurige bescherming tegen vuil.
  • Uw werknemers zijn over het algemeen zuiniger op het wagenpark.
  • Effectieve controle op eventuele schades.
  • Uw wagenpark behoudt zijn waarde.
  • Uw wagenpark is schoon en dat is het beste visitekaartje van uw onderneming!

De stomers van De Autostomerij werken vanuit een service-bus, zodat alle werkzaamheden op de door u gewenste locatie in Nederland kunnen worden uitgevoerd. Zowel het exterieur als het interieur van uw auto, boot, camper of caravan worden compleet gereinigd door middel van stoomreiniging. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Klik dan op één van de contactmogelijkheden.

ContactInformatie