Autostomerij

Uw auto zo schoon als nieuw - voor de deur! Bespaart tijd en is duurzaam.

  • Bij u op locatie door bijna heel Nederland
  • Interieur & Exterieur
  • Auto's, campers en caravans

Stoom reinigen caravan

CaravanAan het begin en het eind van het vakantie seizoen kan uw caravan vast een goede schoonmaakbeurt gebruiken. De Autostomerij zorgt voor een schone, glanzende caravan zodat u bij het eerstvolgende gebruik van uw caravan weer extra kunt genieten. Wij maken zowel de binnenkant, als de buitenkant van uw caravan weer helemaal schoon door middel van stoom en dit allemaal bij u thuis voor de deur, bij uw caravanstalling of op de camping.

Interieur

In de leefruimte van de caravan worden de vloerbedekking en de kussens goed uitgezogen en middels stoom gereinigd. Waar nodig worden de huisdierharen verwijderd. Alle kastjes en/of opbergvakken worden uitgezogen en gereinigd (mits deze leeg zijn). De ramen worden aan de binnenkant krasvrij afgenomen. De badkamer en keuken worden gereinigd met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel.

Exterieur

Het exterieur (inclusief dak) wordt intensief gereinigd door middel van stoom en afgewerkt met een goede waxlaag. De ramen worden rondom met een speciale ruitenreiniger krasvrij schoongemaakt. Op de eventuele kunststofdelen van het exterieur wordt een beschermende laag aangebracht.

Daarnaast kunnen wij naar wens de volgende diensten extra aanbieden:

  • Zwarte rubberstrepen op uw caravan verwijderen.
  • Groene- en/of zoute aanslag verwijderen.
  • Verkleurde kitranden weer op kleur brengen.

Hangt er een onaangename lucht in uw caravan? Met een ozonbehandeling pakt u deze geur aan.

Prijsopgave

Omdat geen caravan hetzelfde is, is het voor ons moeilijk hier standaard prijslijsten voor op te stellen. Wanneer u een offerte wilt ontvangen, willen wij u vragen contact met ons op te nemen via info@autostomerij.nl. Wij zijn u graag van dienst.

De stomers van De Autostomerij werken vanuit een service-bus, zodat alle werkzaamheden op de door u gewenste locatie in Nederland kunnen worden uitgevoerd. Zowel het exterieur als het interieur van uw auto, boot, camper of caravan worden compleet gereinigd door middel van stoomreiniging. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Klik dan op één van de contactmogelijkheden.

ContactInformatie