Autostomerij

Uw auto zo schoon als nieuw - voor de deur! Bespaart tijd en is duurzaam.

  • Bij u op locatie door bijna heel Nederland
  • Interieur & Exterieur
  • Auto's, campers en caravans

Reinigen vrachtwagen

VrachtwagenHeeft u er weleens aan gedacht om uw vrachtwagens door De Autostomerij te laten reinigen?

De meeste vrachtwagens zijn het hele jaar door vaak op de weg en hebben veel te lijden onder andere door stof, zand, geknoeide etens- of drinkwaren, rookluchten etc. Zowel invloeden van het weer als van het verkeer kunnen uw vrachtwagens vies maken of zelfs aantasten.Als transportondernemer weet u als geen ander: tijd is geld. Bespaar tijd en laat De Autostomerij uw wagenpark onderhanden nemen. Een schoon, gepoetste vrachtwagen draagt bij aan een goede uitstraling voor uw bedrijf.

Hangt er een onaangename lucht in uw vrachtwagen? Met een ozonbehandeling pakt u niet alleen de geur aan in de cabine, maar wordt ook het luchtcirculatiesysteem van uw vrachtauto gereinigd en gedesinfecteerd.

De stomers van De Autostomerij werken vanuit een service-bus, zodat alle werkzaamheden op de door u gewenste locatie in Nederland kunnen worden uitgevoerd. Zowel het exterieur als het interieur van uw vrachtwagen wordt compleet gereinigd door middel van stoomreiniging. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Klik dan op één van de contactmogelijkheden.

Contact