Autostomerij

Uw auto zo schoon als nieuw - voor de deur! Bespaart tijd en is duurzaam.

  • Bij u op locatie door bijna heel Nederland
  • Interieur & Exterieur
  • Auto's, campers en caravans

Reinigen autostoeltjes

KinderstoelIedereen weet dat het autostoeltje je kindje in veiligheid houdt tijdens het reizen, maar heeft u er wel eens bij stilgestaan dat autostoeltjes broedplaatsen zijn voor bacteriën? Met het schoonhouden van het autostoeltje kan voorkomen worden dat uw kindje ziek wordt, bovendien is het ook prettiger voor het kindje om een schoon plekje te hebben.

De Autostomerij zuigt het kinderstoeltje uit. Vervolgens wordt het autostoeltje door middel van stoom gereinigd. Het kunststofgedeelte wordt afgenomen met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel en op het kunststof wordt een beschermende laag aangebracht, zodat er minder vuil aan blijft kleven.

Houd er rekening mee dat wij het kinderstoeltje niet terug monteren in uw auto. Wanneer wij dit onverhoopt verkeerd doen kan dit de veiligheid van uw kind in gevaar brengen, wij vragen daarom om uw begrip.

De stomers van De Autostomerij werken vanuit een service-bus, zodat alle werkzaamheden op de door u gewenste locatie in Nederland kunnen worden uitgevoerd. Zowel het exterieur als het interieur van uw auto, boot, camper of caravan worden compleet gereinigd door middel van stoomreiniging. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Klik dan op één van de contactmogelijkheden.

ContactInformatie