Autostomerij

Uw auto zo schoon als nieuw - voor de deur! Bespaart tijd en is duurzaam.

  • Bij u op locatie door bijna heel Nederland
  • Interieur & Exterieur
  • Auto's, campers en caravans

Aanbrengen Jetseal

JetsealJetSeal is een unieke antiroest sealant en beschermt niet alleen de lak, maar ook fiberglas, aluminium, chroom en andere metalen. De JetSeal is extreem vuil afstotend, waardoor het vuil minder snel aan de lak hecht. Tevens is het vuil door deze sealant makkelijker te verwijderen.

JetSeal is geen wax, polish of Teflonproduct, maar een gemodificeerde sealant met acrylkristallen op Nano-Tech niveau. Deze acrylkristallen binden zich moleculair aan het oppervlak en geven een langdurig glanzend resultaat. Voor het beste resultaat brengen wij de JetSeal in twee lagen machinaal aan op de auto.

Omdat JetSeal alleen kan worden aangebracht op een schone auto kan de JetSeal alleen in combinatie met een exterieur behandeling worden afgenomen.

De stomers van De Autostomerij werken vanuit een service-bus, zodat alle werkzaamheden op de door u gewenste locatie in Nederland kunnen worden uitgevoerd. Zowel het exterieur als het interieur van uw auto, boot, camper of caravan worden compleet gereinigd door middel van stoomreiniging. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Klik dan op één van de contactmogelijkheden.

ContactInformatie