Autostomerij

Uw auto zo schoon als nieuw - voor de deur! Bespaart tijd en is duurzaam.

  • Bij u op locatie door bijna heel Nederland
  • Interieur & Exterieur
  • Auto's, campers en caravans

Boot reinigen

Boot Reinigen

Uw boot wordt ieder vaarseizoen blootgesteld aan weers- en natuuromstandigheden. Het water en de weersinvloeden zorgen onder andere voor regenstrepen, algen en weervlekken. De Autostomerij zorgt ervoor dat uw boot op ecologische en milieuvriendelijke wijze gereinigd wordt, zodat u kunt blijven vertoeven op een schone en hygiënische boot. Wij maken zowel het exterieur, als het interieur van uw boot weer helemaal schoon door middel van stoom en dit allemaal op de door u gewenste locatie in Nederland.

Interieur

Indien u leren bekleding heeft wordt het interieur middels onze speciale leerbehandeling gereinigd. Wij reinigen en voeden uw lederen interieur met een speciale voedende crème. Deze zorgt voor soepel leer en verminderd slijtage. De stoffen bekleding wordt middels stoom gereinigd. Op deze manier wordt de bekleding van uw boot niet alleen weer zo schoon als nieuw, maar de stoomreiniging zorgt er ook voor dat het hygiënisch schoon wordt. Bacteriën worden gedood. Waar nodig worden de huisdierharen verwijderd. Tot slot worden de ramen aan de binnenkant krasvrij afgenomen.

Exterieur

Het exterieur (de romp en de opbouw) wordt intensief gereinigd door middel van stoom en afgewerkt met een goede waxlaag. De ramen worden rondom met een speciale ruitenreiniger krasvrij schoongemaakt.

Hangt er een onaangename lucht in uw boot? Met een ozonbehandeling pakt u niet alleen de geur aan, maar wordt ook het luchtcirculatiesysteem van uw boot gereinigd en gedesinfecteerd.

Prijsopgave

Omdat geen boot hetzelfde is, is het voor ons moeilijk hier standaard prijslijsten voor op te stellen. Wanneer u een offerte wilt ontvangen, willen wij u vragen contact met ons op te nemen via info@autostomerij.nl. Wij zijn u graag van dienst.

De stomers van De Autostomerij werken vanuit een service-bus, zodat alle werkzaamheden op de door u gewenste locatie in Nederland kunnen worden uitgevoerd. Zowel het exterieur, als het interieur van uw auto, boot, camper of caravan worden compleet gereinigd door middel van stoomreiniging. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Klik dan op één van de contactmogelijkheden.