Autostomerij

Uw auto zo schoon als nieuw - voor de deur! Bespaart tijd en is duurzaam.

  • Bij u op locatie door bijna heel Nederland
  • Interieur & Exterieur
  • Auto's, campers en caravans

Basis Pakket

Totaal Pakket Basis

Bij het Basis Pakket wordt de auto zowel van binnen, als van buiten grondig gereinigd.

Het interieur van de auto en de automatten worden goed uitgezogen. Vervolgens worden de automatten door middel van stoom gereinigd. Ook de opbergvakken worden uitgezogen en gereinigd (mits deze leeg zijn) en het dashboard wordt afgenomen met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel. De ramen worden afgenomen. De bekleding van het interieur wordt middels stoomreiniging gereinigd, maar ook de deurstijlen, sponningen, sluitkant van de portieren en de achterklep worden gestoomd. Indien u leren bekleding heeft kunt u tegen een meerprijs kiezen voor de leerbehandeling. Wij reinigen en voeden uw lederen interieur met een speciale voedende crème. Deze zorgt voor soepel leer en verminderd slijtage.

Het exterieur van de auto wordt intensief gereinigd door middel van stoom en afgewerkt met een waxlaag. De ramen worden rondom met een speciale ruitenreiniger schoongemaakt. Tegen een meerprijs kunt u kiezen voor een glascoating op de voorruit. Deze glascoating verbetert het zicht aanzienlijk tijdens slecht weer en is vuil werend. Hierdoor ontstaat een veiligere verkeerssituatie. Door onze unieke stoomreiniging kunnen wij op alle moeilijk begaanbare plaatsen komen en zien auto en velgen er weer als nieuw uit. Voor de finishing touch brengen wij banden shine aan, zodat de banden weer zo zwart als nieuw zijn.

Hangt er een onaangename lucht in uw auto? Met een ozonbehandeling pakt u niet alleen de geur aan in uw auto, maar wordt ook het luchtcirculatiesysteem van uw auto gereinigd en gedesinfecteerd.

Interieur: 
Stofzuigen
Stoomreiniging
Reinigen opbergvakken
Dashboard reinigen
Reinigen ramen
Exterieur: 
Stoomreiniging
Aanbrengen waxlaag
Reinigen ramen
Velgen reinigen
Voeden banden (shine)
Prijs: 
Vanaf: € 64,50 *