Autostomerij

Uw auto zo schoon als nieuw - voor de deur! Bespaart tijd en is duurzaam.

  • Bij u op locatie door heel Nederland
  • Interieur & Exterieur

Dienst uitgelicht: De Autostomerij reinigt uw wagenpark

WagenparkU heeft als werkgever een of meerdere bedrijfsauto’s ter beschikking gesteld voor uw werknemers, maar niemand neemt de verantwoordelijkheid voor het reinigen en/of bijhouden ervan.

De Autostomerij biedt een passende oplossing. Wij reinigen tegen zeer interessante tarieven periodiek uw wagenpark. Gewoon bij u op locatie. Uw bedrijfsauto’s rijden er dan altijd schoon en hygiënisch bij, het zijn immers de visitekaartjes van uw onderneming. Wij werken onder andere voor meerdere grote zorginstellingen, een grote materieelbeheerder in de chemie, maar ook een aantal grote bouwmarkten en aannemers behoren tot onze klantenkring.

Wij verzorgen voor u de complete stoomreiniging (exterieur en interieur) van uw bedrijfsauto’s. Daarnaast kunnen wij naar wens uw wagenpark extra behandelen met een waxlaag, kunststof- en rubberdelen verzorgen en/of glascoating aanbrengen voor een beter zicht met meer veiligheid. De mogelijkheden zijn legio. U bepaalt zelf met welke frequentie u uw wagenpark wilt laten reinigen en u ontvangt van ons periodiek een overzichtelijke factuur.

De stomers van De Autostomerij werken vanuit een service-bus, zodat alle werkzaamheden op de door u gewenste locatie in Nederland kunnen worden uitgevoerd. Zowel het exterieur als het interieur van uw auto, boot, camper of caravan worden compleet gereinigd door middel van stoomreiniging. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Klik dan op één van de contactmogelijkheden.
 

Contact opnemenMeer informatie